Veel gestelde vragen

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 geopend, na 18.00 uitsluitend op afspraak tot 20.00. Op zaterdag zij wij van 08.00 tot 14.00 geopend.
U mag onbeperkt reizen binnen de Benelux. U dient toestemming te vragen als u wilt reizen buiten de Benelux, daar gelden andere voorwaarden voor. We dienen ervan op de hoogte zijn waar onze huurauto’s zich bevinden.
Bij Ivan Autoverhuur Tilburg huurt u de auto of Vespa voor 24 uur. In overleg is het mogelijk om andere afspraken te maken. Voor shortlease gelden andere voorwaarden.
Voor vertrek moet een waarborg worden achtergelaten. Dit kan doormiddel van contante betaling. De waarborg voor auto’s en bedrijfswagens is vanaf €350,-. Huurt u een Vespa dan betaalt u €150,- borg. Bij het inleveren van de huurauto of Vespa krijgt u de borg terug als alles in orde is.
Daar zijn geen beperkingen aan verbonden. Wat dien ik mee te nemen bij het verhuren? U dient in het bezit te zijn van een geldig legitimatie bewijs, rijbewijs en poststuk.
Met poststuk bedoelen wij een brief die u heeft ontvangen door middel van de post. Voorbeelden zijn; een bankafschrift, een telefoonrekening, een salarisspecificatie of een aanslag van de belasting. Dit stuk mag niet ouder zijn dan 30 dagen.
Wanneer u meer kilometers rijdt dan het aangegeven vrije aantal kilometers, worden de meer kilometers aan u doorberekend.
Wanneer er geen schade aan het voertuig is wordt de borg contant terug gegeven.
Alle huurtarieven zijn inclusief 21% BTW, inclusief 150 vrije kilometers per dag en exclusief brandstof. Voor shortlease geldt een andere berekening voor vrije kilometers.
In geval van schade dient u contact op te nemen met Ivan Autoverhuur Tilburg. Verdere instructies worden u dan gegeven. De kosten die worden gemaakt zonder overleg worden niet vergoed.
Verkeersovertredingen zijn voor eigen rekening. De administratiekosten zijn €7,50 per overtreding.
De huurauto moet van binnen en buiten schoon zijn. Er mag niet gerookt worden in de huurauto’s.
Huurauto’s dienen volgetankt afgeleverd te worden. Wanneer het voertuig niet afgetankt wordt ingeleverd zullen de extra kosten doorberekend worden.
Het gebruik door een ander is toegestaan indien u dit bij het reserveren van de huurauto heeft aangegeven. De chauffeur dient zelf ook in het bezit te zijn van een rijbewijs en legitimatie bewijs.

U kunt bij ons ook terecht voor:
dagverhuur & ShortLease!
Klik hier voor meer info.